Welcoming Sedulur Jowo from the Netherlands

Welcoming Sedulur Jowo from the Netherlands, Jakiem Asmowidjojo just tonight in Yogyakarta. Pak Jakiem ugo biso diukarani Bapake le mbangun Javanese Diaspora Event kapisan lan kapindo bareng wong Jowo sak Ndunyo liyane le ora biso disebutke sijisiji ning blabak iki. Nah saiki awakdewe wong Jowo ning Indonesia kudu luweh siap nyengkuyung JDE III tahun 2017 dinggo nguripi opo kang ditegesi Ngumpulke Balung Pisah !!

*bungah biso pethuk meneh pak Jakiem !!

13226936_10209817787908396_1193085639061446214_n

13244613_10209817789828444_2072456470707976592_n.jpg

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s